Onze specialiteiten

Specialiteiten - Cryo21 vetzones verwijderen - House of Zen Wellness Boutique

Cryo21 – vetzones verwijderen

Wil je komende zomer een strak figuur, dan moet je vandaag nog beginnen! Denk aan verslapte armen, knieën en natuurlijk je buik, cellulitis, heupen, onderkin en verstrakking kaakcontouren.  Met de Cryo21 behandelingen kunnen wij deze resultaten definitief  perfectioneren. Cryolipolyse is een cosmedische behandeling die wordt gebruikt om vetcellen te vernietigen doormiddel van vetbevriezing. Met een plaatselijke, gecontroleerde afkoeling tot -10 graden worden vetcellen permanent en pijnloos verwijderd. Doordat de aanmaak van collageen van binnenuit wordt gestimuleerd, wordt de huid ook op natuurlijke wijze verstevigd. Zo krijgt u een effectieve en veilige behandeling met een prachtig eindresultaat.

Neem contact op voor het maken van een reservering.

Specialiteiten - L3 softlaser - House of Zen

L3 Softlaser

Al jaren succesvol. Ervaar zelf deze unieke, liftende, verstevigende en drainerende methode voor anti-aging en huidverjonging. Voor lifting van het gezicht, van de ogen, verstrakking van de oogcontouren en tegen vochtwallen. Dit alles zonder pijn. Onze klanten ervaren de behandeling iedere keer weer als zeer ontspannend. Voor langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 10 behandelingen in 5 weken tijd. Een rimpelig decolleté is met de L3 treatment ook zeer goed te behandelen. Intensieve kalmering & vermindering van extreme roodheid in het gelaat behoort ook tot de mogelijkheden.

Alka producten - House of Zen Wellness Boutique

Alka producten

De hoog gewaardeerde producten van ALKA zijn speciaal voor lichaamsontzuring. In het bijzonder de huid. Alka Bad is speciaal basisch badzout om te genieten van ontzurende lig-, hand- of voetbaden. De zeer rijke basische mineralenformule helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen en
ondersteunt alle huidcondities. Alka creme helpt de zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de unieke basische formule en de rijke selectie natuurlijke oliën is Alka Crème veelzijdig in gebruik voor elk huidtype.

ELT lichttherapie

De ELT (Energizing Light Technology) is ons nieuwste apparaat met lichttherapie.

House of Zen bereikt fantastische resultaten met deze lichttherapie. Natuurlijke huidverjonging, versteviging en verbetering. Deze lamp richt zich op de collagene bindweefsel aanmaak diep in de huid. Het licht van de collageen stimulerende lampen wordt direct door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een lichaamseigen productie van collageen en elastine.

De huid is direct zichtbaar stevig, egaal en stralend en dat in 20 minuten tijd. (geen UV/AB straling) Bij al onze Spa arrangementen kun je gebruik maken van onze ELT lichttherapie. Voor langdurige resultaten adviseren wij een kuur.

Neem contact op voor het maken van een reservering.

Specialiteiten - Japanse Ofuro - House of Zen - City Spa Wellness Boutique Amersfoort

Japanse Ofuro

Ofuro staat voor ontspannen en is het Japanse woord voor bad. In bad gaan staat in Japan voor een luxe ritueel met ontspanning, verzorging en tot rust komen. Wij vullen dit weldadige bad met ALKA-mineralen voor het ontzuren van je lichaam en onmiddellijke verbetering van je stofwisseling. Zo’n uniek bad als deze vind je nergens.

Reserveren

I.v.m. de vele gepersonaliseerde aanvragen kunt u tijdelijk alleen reserveren via onderstaand formulier, via de whatsapp (06-48697749) of per mail. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden.

Ben jij al klaar voor de zomer?

House of Zen - Summerbody

Wil jij af van die laatste vetjes en vitaal en lekker in je vel zitten? Bekijk dan eens onze arrangementen en behandelingen. Wij helpen jou weer fris en strak de zomer in.