Anti-aging

Het meest natuurlijke alternatief voor alle soorten injectables.

Op een natuurlijke manier een strakke en egale huid. 

Super Boost anti-aging kuur

Een gezonde frisse huid met die natuurlijk GLOW zonder de bekende injectables. 

Deze Super boost anti-aging kuur is een mix van verstevigen en egaliseren, voeden, anti-rimpel en liften. Snel en zeer effectief. 

Wij begrijpen dat iedereen een ander gewenst eindresultaat wilt behalen. Daardoor zijn alle kuren gepersonaliseerd en maken we gebruik van de verschillende geavanceerde apparatuur.
Hierdoor kunnen wij bijzonder mooie, natuurlijke en langdurige eindresultaten garanderen.

Never too busy to be beautiful !

€ 575,-

/ 4 behandelingen (normaal €620)
Behandeling los 60 min €155,-

Anti-aging kuur - House of Zen 1

Tijdens deze kuur

De kuur bestaat uit 4 behandelingen van 75 minuten.

Hals - Decolleté kuur

Elke vrouw die de overgang nadert of voorbij is merkt dit aan de huidspanning.

Vanwege het gebruik van lichttherapie en gerichte werkstoffen, heeft deze kuur een langdurig resultaat.

Deze vrouw wordt dit jaar 60 jaar en heeft een hals/decolleté kuur ondergaan, Dit is het resultaat na 4 behandelingen in combinatie met de ELT.

€ 460,-

/ 4 behandelingen (normaal €480)
Behandeling los €120,-

Hals decolleté kuur - House of Zen 1

Tijdens deze kuur

Specialiteiten - Cryo21 vetzones verwijderen - House of Zen Wellness Boutique

Cryo21 – vetzones verwijderen

Voor lichaam en versteviging gezicht en verstrakking kaakcontouren.

Wil je komende zomer een strak figuur, dan moet je vandaag nog beginnen! Denk aan verslapte armen, knieën en natuurlijk je buik, cellulitis, heupen, onderkin en verstrakking kaakcontouren.  Met de Cryo21 behandelingen kunnen wij deze resultaten definitief  perfectioneren. Cryolipolyse is een cosmedische behandeling die wordt gebruikt om vetcellen te vernietigen doormiddel van vetbevriezing. Met een plaatselijke, gecontroleerde afkoeling tot -10 graden worden vetcellen permanent en pijnloos verwijderd. Doordat de aanmaak van collageen van binnenuit wordt gestimuleerd, wordt de huid ook op natuurlijke wijze verstevigd. Zo krijgt u een effectieve en veilige behandeling met een prachtig eindresultaat.

Specialiteiten - L3 softlaser - House of Zen

L3 Softlaser

Voor gezicht en kaakcontouren

Al jaren succesvol. Ervaar zelf deze unieke, liftende, verstevigende en drainerende methode voor anti-aging en huidverjonging. Voor lifting van het gezicht, van de ogen, verstrakking van de oogcontouren en tegen vochtwallen. Dit alles zonder pijn. Onze klanten ervaren de behandeling iedere keer weer als zeer ontspannend. Voor langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 10 behandelingen in 5 weken tijd. Een rimpelig decolleté is met de L3 treatment ook zeer goed te behandelen. Intensieve kalmering & vermindering van extreme roodheid in het gelaat behoort ook tot de mogelijkheden.

ELT lichttherapie

Voor gezicht en decolleté 

De ELT (Energizing Light Technology) is ons nieuwste apparaat met lichttherapie.

House of Zen bereikt fantastische resultaten met deze lichttherapie. Natuurlijke huidverjonging, versteviging en verbetering. Deze lamp richt zich op de collagene bindweefsel aanmaak diep in de huid. Het licht van de collageen stimulerende lampen wordt direct door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een lichaamseigen productie van collageen en elastine.

De huid is direct zichtbaar stevig, egaal en stralend en dat in 20 minuten tijd. (geen UV/AB straling) Bij al onze Spa arrangementen kun je gebruik maken van onze ELT lichttherapie. Voor langdurige resultaten adviseren wij een kuur.

Quatrolite - Biologische lifting van het gezicht, hals en decolleté

Voor hals en decolleté

QuatroLite is een combinatie van rood-, blauw-, groenLED en infrarood. Bij deze techniek kan lichte aangename warmte ontstaan. Afhankelijk van de verdeling van de lichtbronnen werkt deze op:

  • Verbetering in de circulatie (infrarood en rood LED).
  • Anti-oedeem, dus vochtafdrijvend (infrarood en rood LED).
  • Anti-roodheid (infrarood, blauw LED en rood LED).
  • Versnelt de weefselaanmaak (infrarood).
  • Stimuleert de celstofwisseling (infrarood en rood LED).
  • Stimuleert de fibroblast aanmaak (infrarood).
  • Zuiverend/ detox effect (groen LED)

Lichttherapie geeft je huid een strakkere, vitale uitstraling. Ga voor die prachtige natuurlijke GLOW! Je ziet er gelijk jaren jonger uit. 

Eerdere resultaten

Anti-aging behandeling resultaten House of Zen
Combinatie van ELT en lichttherapie. Deze dame is 50+

Reserveren

I.v.m. de vele gepersonaliseerde aanvragen kunt u tijdelijk alleen reserveren via onderstaand formulier, via de whatsapp (06-48697749) of per mail. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden.

Ben jij al klaar voor de zomer?

House of Zen - Summerbody

Wil jij af van die laatste vetjes en vitaal en lekker in je vel zitten? Bekijk dan eens onze arrangementen en behandelingen. Wij helpen jou weer fris en strak de zomer in.