Een wellness pareltje in de stad

De droom om in het hart van Amersfoort een wellness Boutique te beginnen werd werkelijkheid. Een dag winkelen combineren met totale ontspanning, zo zag ik het voor me.

Nu na 3 jaar denken & creëeren is House of Zen, Cityspa Wellness Boutique een prachtige all–in combinatie van het 27 jarig high-end Schoonheidsinstituut gecombineerd met mooie sauna-faciliteiten.

Het bijzondere aan House of Zen is dat er op 130m2 voor maximaal 4 gasten per tijdsblok plek is. De Sauna beleving hebben wij terug gebracht naar de kern.  Ruimte, rust en Zen. En dat in hartje stad Amersfoort. Wij nodigen je uit om totaal tot rust te komen of juist verkwikt de dag bij ons te starten. 

House of Zen, the New Place to Be

House Of Zen team

Spa & Wellness

Unieke complete wellness arrangementen inclusief behandelingen, linnen en consumpties. 

Beauty

Diverse beautybehandelingen zoals manicure, massages, facials, pedicure en schoonheidsbehandelingen.

Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in Cryo 21 behandelingen, L3 softlaser, ELT lichttherapie en Japanse Ofuro.

Reserveren

I.v.m. de vele gepersonaliseerde aanvragen kunt u tijdelijk alleen reserveren via onderstaand formulier, via de whatsapp (06-48697749) of per mail. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden.

Ben jij al klaar voor de zomer?

House of Zen - Summerbody

Wil jij af van die laatste vetjes en vitaal en lekker in je vel zitten? Bekijk dan eens onze arrangementen en behandelingen. Wij helpen jou weer fris en strak de zomer in.