Google Reviews

Jelmer Siemons

Absolute aanrader! Erg persoonlijk, mooie faciliteiten en uitstekende behandelingen.

Nol Hendriks

Wat een geweldig adres, super professionele gastvrouwen en vakmensen. Blij dat dit soort bedrijven er zijn. Behandelingen, properheid en vakmanschap een dikke 10. Graag tot snel.

Karen

Fantastische gezichtsbehandeling en lichaamsmassage gehad. Echt heerlijk. Ryon en haar team leveren top kwaliteit.

Irma Vink

Heerlijke avond samen met vriendinnen genoten van een wellness arrangement. Goed verzorgd door de dames met allerlei behandelingen naar keuze (zelfs zwangerschapsmassage) en lekker eten en drinken. Zeker een aanrader!

Gita Muller

Wat een heerlijke ervaring. Elt, Japans bad, Facial en een massage door Nathalie zoals ik m nog nooit heb gehad. Het is beslist een aanrader!

Merian van Leeuwen

House of Zen doet zijn naam eer aan! Een warm welkom en sfeervolle omgeving zorgen voor een optimale ontspanning. We hebben genoten van het Zen plus arrangement. De welnessbeleving, de intensieve massage en warme persoonlijke benadering hebben wij als zeer weldadig ervaren. Wat hebben wij genoten!

Liudmila Kooiker

Ik ben al jaren klant van Ryon. Permanente make-up, gezichtsbehandelingen en Cryo. Dit is absoluut een aanrader. Het resultaat blijft er nog steeds na 5 jaar heel netjes uitzien, ongezien mijn gewichtsveranderingen.

Reserveren

I.v.m. de vele gepersonaliseerde aanvragen kunt u tijdelijk alleen reserveren via onderstaand formulier, via de whatsapp (06-48697749) of per mail. Wij nemen dan contact met u op voor de mogelijkheden.

Ben jij al klaar voor de zomer?

House of Zen - Summerbody

Wil jij af van die laatste vetjes en vitaal en lekker in je vel zitten? Bekijk dan eens onze arrangementen en behandelingen. Wij helpen jou weer fris en strak de zomer in.