Highlights

Cryo21 – vetzones verwijderen

Wil je volgend jaar zomer een strak figuur, dan moet je vandaag nog beginnen!
Naast sport en voeding helpt een Cryo21 behandeling de resultaten te perfectioneren. Cryolipolyse is een medische behandeling die wordt gebruikt om vetcellen te vernietigen doormiddel van vetbevriezing. Met een plaatselijke, gecontroleerde afkoeling tot -8 graden worden vetcellen net onder de huid permanent en pijnloos verwijderd. Doordat de aanmaak van collageen van binnenuit wordt gestimuleerd, wordt de huid op natuurlijke wijze verstevigd. Zo krijgt u een effectieve en veilige behandeling met mooi resultaat.

ELT lichttherapie

De ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en Wellnessbehandeling en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Het licht van de collageen lampen wordt direct door de huidcellen opgenomen. En zorgt voor een lichaamseigen productie van collageen en elastine. De huid is direct zichtbaar meer egaal en stralend. 

ALKA products 

De hoog gewaardeerde producten van ALKA zijn speciaal voor lichaamsontzuring. In het bijzonder de huid. Alka Bad is speciaal basisch badzout om te genieten van ontzurende lig-, hand- of voetbaden. De zeer rijke basische mineralenformule helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen en
ondersteunt alle huidcondities. Alka creme helpt de zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de unieke basische formule en de rijke selectie natuurlijke oliën is Alka Crème veelzijdig in gebruik voor elk huidtype.

Japanse Ofuro

Ofuro staat voor ontspannen en is het Japanse woord voor bad. In bad gaan staat in Japan voor een luxe ritueel met ontspanning, verzorging en tot rust komen. Wij vullen dit weldadige bad met ALKA-mineralen voor het ontzuren van je lichaam en onmiddelijke verbetering van je stofwisseling. Zo’n uniek bad als deze je nergens.

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Day at the Spa